Healthy-Living-Logo
Healthy-Living-Logo
Αρχική » Application » Ξενοδοχειακές Μονάδες – Βίλες – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Που Απευθύνομαστε

Ξενοδοχειακές Μονάδες – Βίλες – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Κάθε χρόνο και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα αποτελούν αγαπημένο προορισμό για πάσης φύσης έντομα ή τρωκτικά καθώς οι συχνοί επισκέπτες, η ύπαρξη τροφίμων και ποτών και οποιαδήποτε αμέλεια στην καθαριότητα λειτουργούν σαν πόλος έλξης για αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η ύπαρξή τους μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο για τη φήμη όσο και για την πληρότητα των ξενοδοχείων ή των τουριστικών καταλυμάτων.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, παράσιτα, τρωκτικά ή ερπετά;

Η Healthy Living παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με εγγυημένο αποτέλεσμα για την άμεση καταπολέμηση των ανεπιθύμητων επισκεπτών στο χώρο σας.

Οι τακτικοί προληπτικοί έλεγχοι, οι συχνές επεμβάσεις και η έγκαιρη αντιμετώπιση σε περίπτωση προσβολής σίγουρα θα κρατήσουν μακριά από το χώρο σας αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η εταιρία μας, πέρα από υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας, οφιοαπώθησης και απολύμανσης ειδικά για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα παρέχει και ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών τα οποία περιλαμβάνουν και την παροχή υπηρεσιών βιοκαθαρισμού και απορρύπανσης στρωμάτων για απαλλαγή από ακάρεα και αλλεργιογόνους παράγοντες όπως προβλέπεται από την υπ’ αριθμόν 19102 (1) Τροποποίηση της υπ’ αρ. 216/08.01.2015, για το Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση, η οποία είναι πλέον Υποχρεωτική προδιαγραφή για την κατάταξη σε αστέρια. Τέλος, αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση / διαχείριση κήπων κι εξωτερικών χώρων.

Οι εφαρμογές διενεργούνται πάντοτε από ειδικό επιστήμονα Γεωπόνο και συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά:
 • Πιστοποιητικό Απεντόμωσης και Μυοκτονίας
 • Αριθμός έγκρισης των σκευασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
 • Δελτίο Ασφαλείας Φαρμάκων (MSDS)
 • Τοπογραφικό διάγραμμα των εγκαταστάσεων όπου θα φαίνονται οι τοποθετημένοι δολωματικοί σταθμοί κατάλληλα αριθμημένοι
 • Δελτίο παρακολούθησης δολωματικών σταθμών μυοκτονίας και λοιπών μηχανικών παγίδων
 • Πιστοποιητικό εξυγίανσης και απορρύπανσης στρωμάτων

 

Για οποιαδήποτε υπηρεσία θα πρέπει να γίνει επιθεώρηση του χώρου σας ώστε να προσδιοριστούν οι ανάγκες του χώρου σας και να καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ολοκληρωμένων λύσεων πάντα με γνώμονα τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και τη συνεχή υποστήριξή σας με τις βέλτιστες τεχνικές που στόχο έχουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Επικοινωνία

Εξειδίκευση, Συνέπεια και Αξιοπιστία

 • Μονάδες Παραγωγής Τροφίμων και Ποτών

  Η εταιρία μας, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο τομέας της παραγωγής τροφίμων και ποτών είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και τηρεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας και υγιεινής, παρέχει ένα ειδικά προσαρμοσμένο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.

 • Ξενοχεία - Τουριστικά καταλύματα

  Μην επιτρέψετε και φέτος το καλοκαίρι στα έντομα και τα παράσιτα να κάνουν check-in στο χώρο σας.  Η εταιρία μας, ειδικά για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, πέρα από μεμονωμένες στοχευμένες επεμβάσεις, παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τα οποία περιλαμβάνουν: απεντόμωση – απολύμανση – απορρύπανση, βιοκαθαρισμό στρωμάτων και κηποτεχνικές υπηρεσίες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.

   

 • Χώροι Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

  Η πιθανή ύπαρξη εντόμων ή παρασιτικών οργανισμών σε χώρους παραγωγής κι εμπορίας τροφίμων και ποτών (ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία  κ.α) αναμφισβήτητα υποβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και ταυτόχρονα αποτελεί κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών στους καταναλωτές. Η εταιρία μας  λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες του ΕΦΕΤ και τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που πρέπει να τηρούνται σε αυτό τον τομέα παρέχει πλήρη υποστήριξη με ειδικά προγράμματα απεντόμωσης και καταπολέμησης παρασίτων.

Οι υπηρεσίες μας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

     

Εξυγίανση – Βιοκαθαρισμοί στρωμάτων

Τα στρώματα πάνω στα οποία περνάμε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας είναι αναμφίβολα το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο

Μυοκτονία

Η παρουσία τρωκτικών είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, καθώς πολλά είδη τρωκτικών είναι δυνητικοί φορείς σοβαρών ασθενειών τόσο

Απολυμάνσεις

Με τον όρο “απολύμανση“ εννοούμε τη στοχευμένη μείωση των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα με χημικές ουσίες

Συχνές ερωτήσεις

Lorem ipsum set amet dolor
Έχετε απορίες (+30) 2752 027 355
info@healthyliving.com.gr
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ απεντόμωσης και απολύμανσης;

  Πολλές φορές οι έννοιες της απεντόμωσης και της απολύμανσης συγχέονται και πολλοί νομίζουν πως πρόκειται για την ίδια εφαρμογή. Αυτό, βέβαια δεν ισχύει. Η απεντόμωση σχετίζεται με την καταπολέμηση εντόμων, αρθροπόδων και παρασιτικών οργανισμών που απειλούν τη Δημόσια Υγεία ενώ, από την άλλη, η απολύμανση σχετίζεται με τη στοχευμένη μείωση του μικροβιακού φορτίου και των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, ιοί κλπ.
 • Πότε πρέπει να κάνουμε απεντόμωση;

  Η απεντόμωση γενικά διενεργείται οποτεδήποτε, τόσο για πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση εντόμων και παρασίτων. Ωστόσο, oi περίοδοι έξαρσης των προβλημάτων επηρεάζονται κυρίως από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες και οι πρώτες προσβολές ξεκινούν συνήθως τους πρώτους εαρινούς μήνες όταν η θερμοκρασία τείνει να σταθεροποιηθεί άνω των 20-25°C και διαρκούν ως τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Αν δράσουμε, λοιπόν, εκείνο το διάστημα τόσο η αντιμετώπιση του προβλήματος, όσο και η πρόληψη θα έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.
 • Γιατί πρέπει να απευθυνθώ σε επαγγελματία για την απεντόμωση του χώρου μου;

  Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, τόσο η εφαρμογή των φαρμάκων όσο και η διαδικασία της απεντόμωσης αυτή καθ' αυτή θα πρέπει να διενεργείται ή τουλάχιστον να επιτηρείται από επιστήμονα που έχει λάβει ειδική άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 • Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στους ψεκασμούς είναι επιβλαβή για την υγεία;

  Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απεντομώσεις πρέπει να είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα εγκεκριμένα φάρμακα είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία, άοσμα, μη διαβρωτικά, μη τοξικά και αβλαβή τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα κατοικίδια. Το γεγονός αυτό επιτρέπει την άμεση επαναλειτουργία του χώρου που έγινε η εφαρμογή άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Γι΄ αυτό και είναι πολύ σημαντικό άλλωστε για οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνόμαστε σε επαγγελματία.