Healthy-Living-Logo
Healthy-Living-Logo
Αρχική » Application » Χώροι Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Που Απευθύνομαστε

Χώροι Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση κι επισκεψιμότητα, όπως το Ναύπλιο, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες οι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελούν πόλο έλξης για κάθε λογής έντομα ή παρασιτικούς οργανισμούς.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, παράσιτα, τρωκτικά ή ερπετά;

Η Healthy Living παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με εγγυημένο αποτέλεσμα για την άμεση καταπολέμηση των ανεπιθύμητων επισκεπτών στο χώρο σας.

Η πιθανή ύπαρξη εντόμων ή παρασιτικών οργανισμών σε χώρους παραγωγής κι εμπορίας τροφίμων και ποτών (ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία  κ.α) αναμφισβήτητα υποβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και ταυτόχρονα αποτελεί κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών στους επισκέπτες.

Με βάση την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, τις οδηγίες του ΕΦΕΤ και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας (HACCP, ISO), θα πρέπει σε καθένα από τους παραπάνω χώρους να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προληπτικές εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας, τόσο για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσο και για την προφύλαξη της υγείας των πελατών.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων εντομοκτονίας, παρασιτοκτονίας και μυοκτονίας παρέχοντας υπηρεσίες διαρκούς υποστήριξης. Κάθε εφαρμογή συνοδεύεται από Φάκελο Παρασιτοκτονίας (όπως προβλέπεται από την 2718/08-10/2013) που περιέχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που απαιτούνται για να είναι η εκάστοτε επιχείρηση έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΕΦΕΤ ή σε οποιονδήποτε ελεγκτικό μηχανισμό από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.

 

Ο Φάκελος περιλαμβάνει:

 • Πιστοποιητικό Απεντόμωσης και Μυοκτονίας
 • Ιδιωτικό Συμφωνητικό Συνεργασίας
 • Αριθμός έγκρισης κυκλοφορίας σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
 • Δελτίο Ασφαλείας Φαρμάκων (MSDS)
 • Σχέδιο Δολωματικών Σταθμών Μυοκτονίας και Μηχανικών Παγίδων
 • Δελτίο Παρακολούθησης Σταθμών Ελέγχου Τρωκτικών
 • Δελτίο Παρακολούθησης Ηλεκτρικών Παγίδων Ιπτάμενων Εντόμων

 

Όλα τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα, άχρωμα, άοσμα και υψηλής αποτελεσματικότητας. Όλες οι παγίδες θανάτωσης τρωκτικών, οι μεταλλικοί σταθμοί πολλαπλών συλλήψεων, οι σταθμοί μυοκτονίας, οι ηλεκτρικές παγίδες καταπολέμησης ιπτάμενων εντόμων, και οι κολλητικές ανταλλακτικές επιφάνειες που χρησιμοποιούνται διαθέτουν δελτία ασφαλείας. Τα εντομοκτόνα και τα μυοκτόνα σκευάσματα έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προορίζονται για χρήση σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία

Εξειδίκευση, Συνέπεια και Αξιοπιστία

 • Μονάδες Παραγωγής Τροφίμων και Ποτών

  Η εταιρία μας, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο τομέας της παραγωγής τροφίμων και ποτών είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και τηρεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας και υγιεινής, παρέχει ένα ειδικά προσαρμοσμένο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.

 • Ξενοδοχεία - Τουριστικά καταλύματα

  Μην επιτρέψετε και φέτος το καλοκαίρι στα έντομα και τα παράσιτα να κάνουν check-in στο χώρο σας.  Η εταιρία μας, ειδικά για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, πέρα από μεμονωμένες στοχευμένες επεμβάσεις, παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τα οποία περιλαμβάνουν: απεντόμωση – απολύμανση – απορρύπανση, βιοκαθαρισμό στρωμάτων και κηποτεχνικές υπηρεσίες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.

   

   

 • Χώροι Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

  Η πιθανή ύπαρξη εντόμων ή παρασιτικών οργανισμών σε χώρους παραγωγής κι εμπορίας τροφίμων και ποτών (ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία  κ.α) αναμφισβήτητα υποβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και ταυτόχρονα αποτελεί κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών στους καταναλωτές. Η εταιρία μας  λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες του ΕΦΕΤ και τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που πρέπει να τηρούνται σε αυτό τον τομέα παρέχει πλήρη υποστήριξη με ειδικά προγράμματα απεντόμωσης και καταπολέμησης παρασίτων.

   

Οι υπηρεσίες μας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

     

Εξυγίανση – Βιοκαθαρισμοί στρωμάτων

Τα στρώματα πάνω στα οποία περνάμε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας είναι αναμφίβολα το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο

Μυοκτονία

Η παρουσία τρωκτικών είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, καθώς πολλά είδη τρωκτικών είναι δυνητικοί φορείς σοβαρών ασθενειών τόσο

Απολυμάνσεις

Με τον όρο “απολύμανση“ εννοούμε τη στοχευμένη μείωση των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα με χημικές ουσίες

Συχνές ερωτήσεις

Lorem ipsum set amet dolor
Έχετε απορίες (+30) 2752 027 355
info@healthyliving.com.gr
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ απεντόμωσης και απολύμανσης;

  Πολλές φορές οι έννοιες της απεντόμωσης και της απολύμανσης συγχέονται και πολλοί νομίζουν πως πρόκειται για την ίδια εφαρμογή. Αυτό, βέβαια δεν ισχύει. Η απεντόμωση σχετίζεται με την καταπολέμηση εντόμων, αρθροπόδων και παρασιτικών οργανισμών που απειλούν τη Δημόσια Υγεία ενώ, από την άλλη, η απολύμανση σχετίζεται με τη στοχευμένη μείωση του μικροβιακού φορτίου και των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, ιοί κλπ.
 • Πότε πρέπει να κάνουμε απεντόμωση;

  Η απεντόμωση γενικά διενεργείται οποτεδήποτε, τόσο για πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση εντόμων και παρασίτων. Ωστόσο, oi περίοδοι έξαρσης των προβλημάτων επηρεάζονται κυρίως από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες και οι πρώτες προσβολές ξεκινούν συνήθως τους πρώτους εαρινούς μήνες όταν η θερμοκρασία τείνει να σταθεροποιηθεί άνω των 20-25°C και διαρκούν ως τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Αν δράσουμε, λοιπόν, εκείνο το διάστημα τόσο η αντιμετώπιση του προβλήματος, όσο και η πρόληψη θα έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.
 • Γιατί πρέπει να απευθυνθώ σε επαγγελματία για την απεντόμωση του χώρου μου;

  Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, τόσο η εφαρμογή των φαρμάκων όσο και η διαδικασία της απεντόμωσης αυτή καθ' αυτή θα πρέπει να διενεργείται ή τουλάχιστον να επιτηρείται από επιστήμονα που έχει λάβει ειδική άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 • Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στους ψεκασμούς είναι επιβλαβή για την υγεία;

  Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απεντομώσεις πρέπει να είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα εγκεκριμένα φάρμακα είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία, άοσμα, μη διαβρωτικά, μη τοξικά και αβλαβή τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα κατοικίδια. Το γεγονός αυτό επιτρέπει την άμεση επαναλειτουργία του χώρου που έγινε η εφαρμογή άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Γι΄ αυτό και είναι πολύ σημαντικό άλλωστε για οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνόμαστε σε επαγγελματία.