Healthy-Living-Logo
Healthy-Living-Logo
Αρχική » Application » Δημόσιοι Χώροι και Υπηρεσίες

Που Απευθύνομαστε

Δημόσιοι Χώροι και Υπηρεσίες

Η εμφάνιση εντόμων και παρασίτων σε Δημόσιους χώρους και Υπηρεσίες πέρα από ενοχλητική πολλές φορές μπορεί να είναι και απειλητική, καθώς τα έντομα και τα τρωκτικά είναι δυνητικοί φορείς πολλών επικίνδυνων ασθενειών.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, παράσιτα, τρωκτικά ή ερπετά;

Η Healthy Living παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με εγγυημένο αποτέλεσμα για την άμεση καταπολέμηση των ανεπιθύμητων επισκεπτών στο χώρο σας.

Ειδικά σε Δημόσιους χώρους όπως σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νοσοκομεία, ιατρικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α όπου μπορεί να συναθροίζονται πολλοί άνθρωποι, καθώς και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως παιδιά, ασθενείς ή άνθρωποι με χρόνια προβλήματα υγείας, ηλικιωμένοι κ.α., ο συστηματικός έλεγχος, η πρόληψη και η άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού εμφάνισης παρασίτων κρίνονται ενέργειες καταλυτικής σημασίας για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους Δημόσιους χώρους και Υπηρεσίες που στόχο έχουν τόσο την πρόληψη με προτεραιότητα τη μειωμένη χρήση χημικών, όσο και την απαλλαγή από παράσιτα, τρωκτικά ή οποιοδήποτε μικροοργανισμό αποτελεί κίνδυνο για τη Δημόσια Υγιεινή.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με παράσιτα, τρωκτικά ή οποιονδήποτε άλλο μικροοργανισμό στο χώρο σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να βρεθεί μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου σας.

Επικοινωνία

Εξειδίκευση, Συνέπεια και Αξιοπιστία

 • Μονάδες Παραγωγής Τροφίμων και Ποτών

  Η εταιρία μας, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο τομέας της παραγωγής τροφίμων και ποτών είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και τηρεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας και υγιεινής, παρέχει ένα ειδικά προσαρμοσμένο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.

 • Ξενοδοχεία - Τουριστικά καταλύματα

  Μην επιτρέψετε και φέτος το καλοκαίρι στα έντομα και τα παράσιτα να κάνουν check-in στο χώρο σας.  Η εταιρία μας, ειδικά για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, πέρα από μεμονωμένες στοχευμένες επεμβάσεις, παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τα οποία περιλαμβάνουν: απεντόμωση – απολύμανση – απορρύπανση, βιοκαθαρισμό στρωμάτων και κηποτεχνικές υπηρεσίες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.

   

 • Χώροι Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

  Η πιθανή ύπαρξη εντόμων ή παρασιτικών οργανισμών σε χώρους παραγωγής κι εμπορίας τροφίμων και ποτών (ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία  κ.α) αναμφισβήτητα υποβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και ταυτόχρονα αποτελεί κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών στους καταναλωτές. Η εταιρία μας  λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες του ΕΦΕΤ και τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που πρέπει να τηρούνται σε αυτό τον τομέα παρέχει πλήρη υποστήριξη με ειδικά προγράμματα απεντόμωσης και καταπολέμησης παρασίτων.

Οι υπηρεσίες μας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

     

Εξυγίανση – Βιοκαθαρισμοί στρωμάτων

Τα στρώματα πάνω στα οποία περνάμε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας είναι αναμφίβολα το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο

Μυοκτονία

Η παρουσία τρωκτικών είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, καθώς πολλά είδη τρωκτικών είναι δυνητικοί φορείς σοβαρών ασθενειών τόσο

Απολυμάνσεις

Με τον όρο “απολύμανση“ εννοούμε τη στοχευμένη μείωση των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα με χημικές ουσίες

Συχνές ερωτήσεις

Lorem ipsum set amet dolor
Έχετε απορίες (+30) 2752 027 355
info@healthyliving.com.gr
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ απεντόμωσης και απολύμανσης;

  Πολλές φορές οι έννοιες της απεντόμωσης και της απολύμανσης συγχέονται και πολλοί νομίζουν πως πρόκειται για την ίδια εφαρμογή. Αυτό, βέβαια δεν ισχύει. Η απεντόμωση σχετίζεται με την καταπολέμηση εντόμων, αρθροπόδων και παρασιτικών οργανισμών που απειλούν τη Δημόσια Υγεία ενώ, από την άλλη, η απολύμανση σχετίζεται με τη στοχευμένη μείωση του μικροβιακού φορτίου και των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, ιοί κλπ.
 • Πότε πρέπει να κάνουμε απεντόμωση;

  Η απεντόμωση γενικά διενεργείται οποτεδήποτε, τόσο για πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση εντόμων και παρασίτων. Ωστόσο, oi περίοδοι έξαρσης των προβλημάτων επηρεάζονται κυρίως από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες και οι πρώτες προσβολές ξεκινούν συνήθως τους πρώτους εαρινούς μήνες όταν η θερμοκρασία τείνει να σταθεροποιηθεί άνω των 20-25°C και διαρκούν ως τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Αν δράσουμε, λοιπόν, εκείνο το διάστημα τόσο η αντιμετώπιση του προβλήματος, όσο και η πρόληψη θα έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.
 • Γιατί πρέπει να απευθυνθώ σε επαγγελματία για την απεντόμωση του χώρου μου;

  Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, τόσο η εφαρμογή των φαρμάκων όσο και η διαδικασία της απεντόμωσης αυτή καθ' αυτή θα πρέπει να διενεργείται ή τουλάχιστον να επιτηρείται από επιστήμονα που έχει λάβει ειδική άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 • Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στους ψεκασμούς είναι επιβλαβή για την υγεία;

  Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απεντομώσεις πρέπει να είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα εγκεκριμένα φάρμακα είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία, άοσμα, μη διαβρωτικά, μη τοξικά και αβλαβή τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα κατοικίδια. Το γεγονός αυτό επιτρέπει την άμεση επαναλειτουργία του χώρου που έγινε η εφαρμογή άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Γι΄ αυτό και είναι πολύ σημαντικό άλλωστε για οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνόμαστε σε επαγγελματία.